Voet Focus IJsselmonde

Voet Pedicure IJsselmonde Nagelreparatie Orthesiologie

nails2

Specialisaties:

Er kunnen problemen aan uw huid en/of nagels ontstaan als gevolg van diabetes, hart en vaatziekte, reumatische aandoeningen, chemotherapie of bij gebruik van bepaalde medicatie. De huid kan bijvoorbeeld dun en/of droog worden, er kunnen huiduitslag, eeltvorming en ingroeiende nagels ontstaan. De huid en de nagels zijn hierdoor vatbaarder voor infectie door schimmels en bacteriën Uw nagels kunnen dan bijvoorbeeld verkleuren, dunner, dikker of ruw worden of loslaten

De medisch pedicure beschikt over uitgebreide kennis van onderstaande specialistische technieken.

 

nails1

 

Nagelreparatie: het tijdelijk verbeteren en herstellen van de nagelstructuur m.b.v. acryl of gel zodat de nagel weer gezond kan groeien. Dit kan bijvoorbeeld bij gespleten nagels, ontbrekende nagelhoeken of veel te korte nagels.

          

 

 

 

nails3 Nagelregulatie: heeft u last van een ingroeiende nagel?

 Een nagelbeugel is een hulpmiddel dat op of om de nagel

 bevestigd wordt om een ingroeiende nagel te corrigeren.

 Dit kan een oplossing bieden om de oorspronkelijke vorm van de nagel te herstellen.

 

 

    

TonesOrthesiologie: een orthese kan hulp bieden om een pijn of drukplek te ontlasten. De pijn- of drukplek kan ontstaan door bestaande teenafwijkingen of bijvoorbeeld bij een weke likdoorn tussen de tenen.

 

 

 

 

footAnti-druk technieken: Met vilttechnieken kunnen pijnlijke drukplekken op en onder de voeten en/of tenen worden ontlast. Dit kunnen drukplekken zijn door eeltvorming, likdoorns, kloven, maar ook een 'hallux valgus' knobbel aan de zijkant van de grote teen. Hierdoor krijgt de pijnlijke plek rust en hersteld beter en kunt u ook zoveel mogelijk pijnvrij lopen.